Zicht vanuit cabine

Op zich is de binnenkant al vrij gedetailleerd beschreven, waarin keukenblok en w.c. aansluiten op het bed en de zithoek grenst aan de w.c. In de zithoek kan de Lagunetafel  altijd zo gepositioneerd  worden dat de keuken of de zitplaatsen bediend worden. Alle gordijnen heb ik op maat laten maken. Het plafond heb gemaakt van latten die ik uit 7.5 cm balken van ruim 3m lang heb gezaagd. Alle hout is beschermd tegen verkleuring.

Het bed

Om het tegenlicht te voorkomen heb ik de rolgordijntjes dichtgedaan. Nieuw zijn de Ixxi-platen die ik vooral vanwege kleurtechnische redenen daar gehangen heb. Dat het vogels zijn is vanwege mijn passie voor deze afstammelingen van de dinosauriƫrs. Het bed neemt veel ruimte in, maar daaronder en daarboven is veel opbergruimte, dat is ook de reden dat het zo hoog is. Niet onbelangrijk in het geheel zijn de kleuren die het levendig maken. Een dele van de opbergruimte is gebruikt voor het onderbrengen van gasflessen en accu plus accessoires.

Overgang keukenblok bed

De overgang van bed naar keukenblok met koelkast en lades. Onderop de vuiltank, boven fornuis en spoelbak. Het water werkt via drukpomp en het gas is propaan. Koelkast is compressie en dus afhankelijk van accu. De lades heb ik op maat laten maken. Alle onbedekte delen zijn bekleed met naaldvilt. Alle verlichting is ledlicht dat onderop de kastjes gemonteerd is.

Overgang bed w.c. zithoek

De zithoek met draaibare tafel die bovendien op 2 posities vastgezet kan worden. De watertank is geplaatst binnenin de zitplaats en kan van binnenuit benaderd worden om schoon te maken bv. De w.c. wordt geopend via deurtje voor en klep boven.

Richting cabine

Zicht vanuit bed op cabine die 'afgesloten' is met gordijn. Draaibare stoelen zijn onmisbaar. Ramen kunnen met rolgordijnen verduisterd worden. Op de overgang van de vroegere laadruimte naar de cabine is het hoogteverschil van 20 cm gebruikt om hier kachel, pomp en waterleiding onder te brengen.