Aanpassingen 

In de maand juni van 2022 ben ik 4 weken op pad geweest voornamelijk in Litouwen en Letland. Die reis was vooral bedoeld als een soort test, waarbij voor mij duidelijk zou moeten worden wat er mist, wat beter of handiger kan en wat mogelijk moet verdwijnen. Verder was het een test of alles bleef werken en niets los zou gaan of kapot. Voor het motorisch gedeelte was dit ook van toepassing, maar dat is voor dit stuk niet relevant. Hier beschrijf ik wat naar mijn idee miste, wat beter of handiger kon, wat beter kon verdwijnen en wat kwetsbaar is. Een luifel was één van de eerste dingen die ik miste, verder een hordeur die in Scandinavische landen onmisbaar is, een aanrechtbakje in al zijn simpelheid, een deurtje dat je snel toegang geeft tot je afwasteiltje, en een sigarettenaanstekercontactdoos die ook spanning geeft als het contact niet aanstaat. Hieronder nog drie onderdelen, die ik verbeterd heb en temaken hebben met verwarming, watertank en verduistering.

Wat niet helemaal goed was

Brandstofslangetje langer maken. Het is belangrijk dat het brandstofslangetje van de kachel ongeveer driekwart van de brandstoftank bestrijkt, zodat de kachel nooit de brandstoftank kan leegtrekken. In mijn geval was dat 60%, dat hebt aangepast in 75%. 

Verduistering schuifdeur. Het rolgordijn in de schuifdeur heb ik niet alleen aangepast door de cassette te verwijderen in verband met de hordeur, maar ik heb deze ook hoger geplaatst om het raam geheel vrij te maken.

Watertank dichtmaken. Bij het testen van de watertank bleek dat op de plek waar ik de sensor geplaatst had voor het registreren van de hoogte van de waterniveau water lekte. Ondanks de rubber ring was de sluiting niet perfect omdat de bovenkant niet geheel vlak was. Met kit heb ik dit opgelost.